2011. június 27., hétfő

Yamaha PSR-400 billentyűzet, valamint stand átfogó ellenőrzést

Yamaha PSR-400 billentyűzet, valamint stand Teljes Control:
Hello itt kínál felbontás egy Yamaha PSR 400 billentyűzet. Alig volt felhasználó, ezért egy kicsit poros. Ez ellátva megfelelő állvánnyal és a tápkábel.

Technikai adatok:

: KÉZIKÖNYV - 61 billentyű (C1-C6) a Touch Response.

SZAVAZÁS - 100

Polifónia 28;

Kíséret stílusok - 101;

Controls - Teljes Control: Power ON / OFF, mód (normál / Split / Single Finger / Fengered, DSP (Off, Room 500 PSR), Master Volume, Volume Accomp, Transpose, Tunung, Speed, Split Point Change.Page Memória; Pitch zenekar, Automatikus kíséret, kíséret Control, hang, hang memória, Memory Song, Múlt pad, dob pad;

Teljesítmény erősítő 2 x 8 W (ha powered by AC) 2 x 4 W (az akkumulátor üzem) Hangszórók 12 cm 2 db


Jellemzők
100 Realistic Voices

Hangok a state-of-the-art digitális felvételek tényleges eszközök létrehozott Yamaha Advanced Wave Memory (AWM) rendszer A szolgáltatás akusztikus és elektromos zongorák, szervek, basszus és gitár, réz, fafúvósok, vonósok és a hangolt ütőhangszerek, valamint a A teljes választéka a modern elektronikus és mintát hangok. A hang rész is egy csoport több multi-percussion hangokat közvetlenül a billentyűzetről.
Rugalmas billentyűzet

Touch választ ad lenyűgöző kifejező szabályozás, amit játszani. A reális hangok válaszolnak a finom árnyalatok a billentyűzet, a legpuhább pianissimo a legdrámaibb fortissimos. Split Voice és a Dual Voice funkció biztosítása kifinomult és rugalmas módon játszik két különböző hangokat a billentyűzeten, a Sametime.
Performance vezérlők

A pitch bend kerék kényelmesen balra a billentyűzet további valós idejű teljesítmény ellenőrzés. Ez lehetővé teszi, hogy újra, például, ahogy egy gitáros, vagy kürt játékos ívek jegyzetek.
Auto Harmony

A fejlett Auto Harmony funkció automatikusan kitölti a dallamokat játszunk professzionális hangzású harmóniát. Hat különböző beállítások - Duet, Trio, Block, Country, Octave és Strum
Ár: 150 EUR VB