2011. augusztus 20., szombat

Alesis DM5 Pro Kit Electronic Drum

Alesis DM5 Pro Kit Elektronikus Dob:
Mivel én már nem játszhat, és én inkább koncentrálni a másik hobbija már ritkán használt Alesis DM5 Pro Kit edrum eladó. A komplett szett kb 2 éves, de csak néhány óra, és így játszott egy közel verdefényes nem nyilvánvaló jelei a kopás.

A készlet tartalmaz egy rack, 4 mono-pad, a kétzónás pad (pergő), 3 Cintányér párnák, Hi-Hat pedál, a teljes kábelezés, és a szív az Alesis DM5 hangmodul. A párna borítja szőr vagy kismedencei betét gumírozott, így nem "Rumgekloppe" a rozoga műanyag lemezek. A párna is velocity érzékeny, amely eléréséhez nagyon realisztikus hangzás miatt.

Ezen kívül én még nem vásárolt egy másik kétzónás pad, hogy a legmagasabb elért szintet a beállított. A platina-két pedál, és egy fém bilincs a pergő pad egészítik ki az egészet. Ezen kívül van még két kis sticks használt természetesen az utasításokat a hang modul, az összeszerelési utasítást az állvány, a tuning gomb és vastag gumiszőnyegek, amelyek igazodnak az a pedálokat (így nem csúszik le a földre anélkül, hogy a "karma" ékek a pedálok a padlóba).

A beállított ugyanolyan ambiciózus dobos is alkalmas kezdők - a szakmai gyakorlatot is otthon zavarása nélkül, és a kezdő fejhallgatón keresztül megannyi ment kínos, ha nem igazán működik;)

A készlet már lebontották, és újracsomagolt az eredeti doboz. A túra is lehetséges, minden komponens lehet vizsgálni a funkciót.

Mint egy privát eladó tudok adni nem garancia a sorban!
Ár: 400 EUR VB