2011. november 27., vasárnap

Kamagra potencianövelő zselé 7Db fölött kedvezmény - Jelenlegi ára: 850 Ft

Gyógyhatású készítmény!
900Ft/db
7 darab(egész csomag vásárlása esetén kedvezményt adok)
kamagra használata
A zselé tartalmával nem bekenni kell a nemi szervet, hanem a szájban történő( oral jelly) fogyasztására javallott. A kamagra zselé mint a szóban is benne van egy zselés folyékony anyag, ami vagy a szájba kell venni és lenyelni, vagy üdítőbe beletenni és eloldódva meginni. A kamagra zselé használata így tehát nem egyezik meg a kamagra tabletta használatával. A kamagra zselé hatóideje kb. 4-5 óra. A felszívódási ideje csökkenhet a kamagra tablettáéhoz, mivel a folyékony hatóanyagnak köszönhetően gyorsabban bekerül a véráramba. A kamagra zselé használata után a tasak esetleg félre tett része nem használható fel, mivel kiszárad és elveszíti a hatóanyag tartalmát.   A kamagra zselé használata más potencia növelő tablettákkal nem javallott. A nitrát tartalmú értágító-és szívgyógyszerek együttes szedése nem kivitelezhető, a súlyos kölcsönhatások miatt. Így a kamagra zselé veszélyei a szívgyógyszert szedő férfiakra terjed ki. A kamagra zselé sok különféle ízben került forgalomba
Kamagra gel hatása
Kamagra gel hatása férfiaknál egy erős vérbőség javító hatása ismert. A pénisz barlangos testében tágítja az ereket. Így több vér tud beáramolni, és sokan számoltak be a szer hatása alatti méretnövekedésről. Kamagra zselé hatása a méretnövekedésre csak átmeneti, amig a kamagra zselé hatóanyaga a szervezetben van. Csakis szexuális ingerlés hatására kezdi el kifejteni a kamagra zselé hatása -t.
Kamagra zselé nőknek
Kamagra zselé nőknek elvileg nem javasolt, de a 8 éves tapasztalatunk a potencianövelésben más eredményekhez vezetett. Kamagra gel nőknek nagyon kis mértékben javítja a szexuális teljesítményt.  A kamagra zselé nőknek hatásos potencianövelő de csak kis mennyiségben, kb. negyed tasak tehát 25 mg kamagra zselé vált be a tapasztalatok szerint. Bár mi nem tudjuk ajánlani a kamagra zselé nőknek való alkalmazását mivel a potencianövelő csakis férfiaknak van kifejlesztve az ajanta szerint.



Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 09:00
. Kamagra potencianövelő zselé 7Db fölött kedvezmény - Jelenlegi ára: 850 Ft