2011. június 26., vasárnap

Jazz Bass pickupok JC5HE Delano -> kézzel készített!

Jazz Bass pickupok JC5HE Delano -> kézzel készített!
Vadonatúj: 2 split tekercs JJ - pickup (Neck Bridge), kézzel a Recklinghausen, NP 170, - a jazz bass. Super zsír vintage jazz bass hang! Mivel én vagyok, hanem bonyolultabb hang, a hozzáférés! Nem karcolás! Nyak: 92 mm Híd: 95 mm. Vannak olyanok, amelyek illeszkednek a Fender JB és másolatok, nem az AS típus!

http://www.delano.de/uploads/tx_smtdelano/jc_5_2pages_02.pdf

Öt string high end két tekercs típusú pickup humcanceller JB ™ érzékeli csak a kis területen a string a standard single coil lenne "látni", csak sok csendesebb.

A HES JC5 hihetetlenül tele, hanem szűk alsó és alacsony közepes meleg, bársonyos MID és pezsgő jelenléte a felső hozzávalókat világszínvonalú basszus hangot, hogy reagál minden árnyalatát a hibátlanul játszik. A jól meghatározott, kis B string még a 34 colos méretű basszus, és az e-string lesz még integritását egy jó négy húr basszus. Nagy passzív, aktív vagy hibrid telepítés. Delano JC5 HE pickupok állnak kiegyenlített pár ércből az egyes egységek.

A PU jönnek tiszta, a teljes kábel, eredeti csomagolásban és hála a DHL-ben körülbelül 36 óra, hogy! Ha szereted, akkor kap egy bontatlan "Professional Árnyékoló készlet" csak 10, - €-.

plusz szállítási költség az 6,90 € a DHL.
Ár: 125 EUR